Vem du är i grunden

Gula höstlöv
Guldiga höstlöv upp mot himlen

Vem är du i grunden och vilka är dina medfödda styrkor?

Vi är alla olika och vi får kraft och energi på olika sätt, av olika saker. Vissa handlingar påverkar inte några av oss, medan det skapar problem för andra. Och tvärt om – vissa handlingar skapar överflöd för vissa, men hur mycket jag än försöker, så blir det bara fel. Vi lyssnar på andras råd – men är dessa råd verkligen lämpliga för just dig?

Jag kan hjälpa dig ta fram din grund-matris för hur du skapar flöde och skapa ett liv som är helt i linje med just dina förmågor.

Blockeringar och begränsningar

95% av vad vi gör på dagarna sker automatiskt genom vårt undermedvetna. Erfarenheter och tankemönster läggs in som ”programvara” och vi upprepar mönster som inte alltid leder till framgång. Dessa mönster kan synliggöras och rensas  – så du får en ny chans i livet att välja rätt FÖR DIG.

Vi är många som jobbar på att få en bättre upplevelse i våra liv, och ha mer kontroll över både våra tankar, våra handlingar och våra känslor. Att titta på vem vi är på grundnivå kan vara oerhört givande och ge väldigt bra verktyg och insikter för att skapa det liv du önskar – medvetet och med framgång!

Jag ser fram emot att berätta mer och få guida dig framåt i full kraft och flow!

Pia L’Obry
”co-skipper/navigationshjälp”  som gärna guidar dig på din resa till det du önskar dig.

LÄSNINGAR 

Vem du är i grunden – styrkor och begränsningar

Grundläggande matris för dina styrkor, var du hittar flow, vem du är längst där inne och vad som driver dig mot goda resultat. Ditt AUTENTISKA & SANNA JAG. Hur skapar du ett överflöd av allt du önskar dig, och givande relationer? Och vad som är helt fel, låser dig och hindrar dig att skapa det liv du önskar. Det tar mig ett antal timmar i förberedelser, sen ca 60-90 minuters möte med dig i Stockholm, eller via zoom/telefon.

Dina förmågor, omständigheter för att du ska få tillgång till mer energi, övergripande tema. Och framförallt belyser vi medvetna och undermedvetna blockeringar som sitter krokben för dig. Som korrumperad datakod – när man får syn på den så kan man också rensa bort den! 4.900kr

Uppföljningar

När vi vill ändra på mönster vi upprätthålla länge, stigar som är väl upptrampade, så kan man behöva en hjälpande hand att guida in på en stig som är ovan, men som leder snabbare mot mål.

Fortlöpande coaching under 6 månader med matrisen som grund och genomlysning både på mentala och fysiska planet hur kongruent du är till det som skapar välstånd och glädje. 1 timme  varannan vecka med avstämning och uppföljning. Här ingår även att vi tittar på matrisen för hur du skapar framgång och hur du organiserar för att nå dit. Och vi tittar på nya situationer som kommit upp och som kan behöva en kod-rensning/nytt perspektiv på mönstret. Se det som att vi rensar allt gammalt och bygger upp en ny grund som är starkare och har tillgång till mer kraft och framgång. Du gör jobbet, men jag är med på resan som navigatör, så du hittar rätt väg snabbare.  Oavsett område.  14.900 kr/6 mån.

Bli en bättre chef – på riktigt…(förstå dig själv som chef)

Baserat på dina förmågor, istället för någon modell som är på modet just nu.  Här utgår vi från din grund-matris, din medfödda kompetens och jämför den med din situation på jobbet just nu. Vilka förändringar kan vi göra som låter dig agera mer i enlighet med den du är, och samtidig nå bättre resultat. Vi använder oss av basic matis, av organisatoriska system, av manifesterings-matrisen och av life situation.  Det är inte ovanligt att resultat härifrån även spiller över i personliga relationer. Denna del faktureras som ledarskaps-coaching och omfattar även ditt företag om du är delägare till det eller högre chef.

Vi börjar med ett förutsättningslöst möte och kommer överens om vi ska fortsätta och i vilken omfattning.
Samt det viktigaste – din intention av vad du vill förändra och om hur lång tid. Så finns jag där för dig med stöd, perspektiv, uppmuntran och kunskap.