Coaching

Det är inte så många som planerar att kappsegla solo över Atlanten, men den mentala styrketräningen och problemlösningsutbildningen jag fick där, den delar jag gärna med mig av. Ju mer höjd och positiv inställning vi kan få fram, desto bättre värld kan vi skapa tillsammans.

Det finns ingen person eller organisation som inte ibland stöter på motgång, motstånd och utmaningar. När vi tar oss förbi dessa på ett bra sätt växer vi. Men det är svårt att lösa problem med samma tankesätt som tog dig dit – därför det är så effektivt att ha en mentor eller coach som kan bidra med erfarenhet och nya perspektiv.

Vad kan jag bidra med som coach?

Affärskunnande: Jag startade mitt första bolag när jag gick på gymnasiet. Sedan dess har jag drivit verksamheter inom många olika områden och arbetat i flera länder. Jag mött så många motgångar, gjort så många misstag (både sånt jag gjorde – och sånt jag inte vågade/inte gjorde) och även fått njuta av mycket framgång. Sen vad framgång är – det olika för oss alla 🙂  Men jag har kunnat leva väl och haft väldigt roligt (och tidvis skitjobbigt) på allt jag har skapat under 30 år. Det är många iterationer av omskapande baserat på nya förutsättningar.  Mitt största misstag tror jag dock har varit att inte ha jobbat med en coach eller mentor förrän sent. Även världens bästa idrottare har ju tränare/coacher.

Mod och motivation: Friskt vågat, hälften vunnet. En ibland jobbig coach som ifrågasätter dina rädslor och argument – som utmanar dig att bli ännu mer, växa med uppgiften och hålla kompassen (riktning & värdering) rätt mot dina mål. Och säkerställer att du vet varför de är dina mål. Och att hitta det som ger dig motivation på riktigt.

Innovativt tänkande: Efter alla år som företagsledare har jag äntligen börjat inse att min främsta förmåga är inte förvaltande eller byggande av företag – utan det är själva uppstart, idé-generering, identifiera möjligheter, se samband och hitta lösningar. Det kreativa skapandet och problemlösningar som skapar mervärde och gärna nya nischer där jag slipper slåss med marginaler. Modet att se möjligheter och vägar framåt som är hållbara i framtiden.  Så visst kommer jag starta nya företag – men just nu vill jag hjälpa fler att bygga framtids-säkrade plattformar och bättre kunderbjudanden som bidrar till bättre lönsamhet, hållbarare företag, personal, samhälle och därmed en bättre värld. Så om du och ditt företag är redo att växa, jobba med innovation, förbättringar och framtidens ledarskap, då träffar jag dig gärna för en förutsättningslös diskussion. Jag är inte bara erfaren entreprenör och mentalt stark solokappseglare, jag är även utbildad i NLP och metakommunikation.

Framtidens företag börjar med – och hänger på – bra ledare och personal som får bästa coachningen, verktygen, inställningen!  Som vill utmanas, hitta lösningar och ta höjd. Låt oss jobba tillsammans, framåt.

Ser fram emot att höra ifrån dig!

success is tip of the iceberg
grit is the thing